Op deze website bevinden zich de volgende pagina's:
 1. Achtergronden.
  Hierin staat iets van de geschiedenis van midden-limburg en van de omstandigheden waaronder de bewoners leefden.

 2. De kwartierstaat Heijnders.
  Deze bevat alle door mij gevonden voorouders en naaste familieleden van de gebroeders Heijnders. De saaie opsomming is aangevuld met foto's van personen en plaatsen en in de tekst is in cursief bijzonderheden over de personen vermeld.

 3. De kwartierstaat Wempe, Meijs, Spauwen.
  Kwartierstaten van de families Wempe, Meijs, Spauwen.

 4. Aanvulling.
  In de tekst kon niet alles opgenomen worden. Aanvullende foto's en bijzonderheden over personen zijn hier te vinden. Ieder kan naar believe een andere samenstelling van de kwartierstaat maken.

 5. Documenten.
  Van de laatste generaties personen zijn afdrukken gemaakt van op hen betrekking hebbende officiele documenten. Ook delen hiervan zouden tussen de tekst verwerkt kunnen worden.

 6. Geschiedenis van Roermond.
  Dit is een kopie van een gepubliceerd artikel, waarin belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot Roermond staan vermeld..

 7. Uit het Bunderboek van Roermond 1789

 8. Kaart Midden Limburg 19de eeuw

 9. Nawoord
  Deze website is tot stand gekomen door Jacques Heijnders (J.H.H. Heijnders). Hij is op 30 mei 2003 te Schludern (N-ItaliŽ) overleden.
  Zijn zoon Jacques Heijnders (J.T.J. Heijnders) heeft het door hem verzamelde materiaal door Bernd Waanders uit Goor om laten zetten naar een PHP-site.
  Het materiaal is vrij te gebruiken.

  Geleen mei 2003
  Holten mei 2004